Wie zijn wij?

Wij zijn Twan en Mariëlle Janssen. Door de vervroegde overgang van Mariëlle kunnen wij geen kinderen krijgen. Een zwangerschap is alleen mogelijk via eiceldonatie in combinatie met IVF. Een loodzware behandeling met de nodige risico's en dat terwijl er aan de andere kant van deze aardbol duizenden kinderen in tehuizen wachten op een nieuwe pappa en mamma. Wij hebben daarom besloten om van medische behandeling af te zien en onze kinderwens in vervulling te laten gaan door kinderen uit Sri Lanka te adopteren.

Onze eerste aanvraag voor adoptie van een buitenlands kind viel in oktober 2000 op het bureau van een ambtenaar van het ministerie van justitie. Sindsdien is er vanalles gebeurd, maar was het vooral een kwestie van wachten. De procedure vergt dan ook veel geduld, engelengeduld...

Op woensdag 15 december 2004 kregen wij eindelijk het verlossende telefoontje: we krijgen een dochter! Ze is geboren in Panadura (Sri Lanka) op 22 september 2004 en wij noemen haar Nadée.

Op zaterdag 7 januari 2006, een jaar en één dag na de eerste ontmoeting met Nadée, starten we onze tweede adoptieprocedure. Deze keer staan we met z'n drietjes bij de brievenbus en is de eer natuurlijk aan Nadée: de aanvraag voor haar brusje wordt met wat hulp van pappa vol trots gepost. Hoe lang zal ons geduld deze keer op de proef worden gesteld?